Ines Terstappen

Ik ben architect, meubelmaker en designer.

 

 

Na afronding van mijn studie aan de Bauhaus Universität en de Technische Universität München heb ik 4 jaar in München gewerkt. Als zelfstandig projectleider heb ik aan zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten gewerkt. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan in de ontwerpfases, in vergunningsaanvragen, in het maken van bouwtechnische tekeningen en details en ook in het toezicht over de bouwwerkzaamheden. Begin 2019 ben ik in Utrecht begonnen bij JHK Architecten, waar ik het Nederlandse architectuursysteem heb leren kennen en aan diverse grote projecten mee kon werken.

 

Ik hou niet alleen van ontwerpen, maar ben ook heel erg geïnteresseerd in het technische en bouwkundige deel van de architectuur, waarbij ik altijd op zoek ben naar een heldere, logische en functionele oplossing. Want voor mij ontstaat schoonheid door eenvoud. Daarnaast is het voor mij belangrijk om mijn focus op gezond en duurzaam bouwen te leggen. Het gebruiken van natuurlijke materialen en constructies, die zo lang mogelijk meegaan is hierbij een belangrijk aspect.  Ik sta ook heel erg open voor nieuwe duurzame concepten zoals bijvoorbeeld het ‘circulaire bouwen’, waarbij geprobeerd wordt om zo het gebruik van nieuwe resources te minimaliseren en zoveel mogelijk materialen en elementen te hergebruiken.

error: Content is protected !!